torstai 26. huhtikuuta 2012

Muutama kangaspuu väkerrys taasen

Paperinaru kaitaliina 70cm

Keittiöpyyhkeitä kaksi luonnon värisellä pellavalla

Ja kaksi keittiöpyyhettä valkaistusta pellavasta

Paperinarukaitaliina jolla pituutta noin 160 cm


5 kommenttia:

 1. On kyllä taas ihan sairaan hienoja "kangaspuuväkerryksiä". On kyllä ihan mahtavan hienoa työnjälkeäkin. Ois kyllä hienoa tehä tuommoisia, mutta aika kun ei taho riittää näihin nykyisiinkään hommiin :)

  Ois mulla kyllä tuolla vaatehuoneessa sellaiset pienet kangaspuut, joilla vois tehdä tyylillä sellaisia lasinalusia tai nukkekodinmattoja. Mummon kanssa niillä joskus kudottiin kun olin pieni. Pitää kattoo joskus onko ne kunnossa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos,kiitos =),olen tosiaan käynyt käsityökeskuksessa opettelemassa ,kun en siitä hommasta mitään tiennyt ja nyt vasta mennyt ,vaikka siitä jo kauan olen haaveillut ja ihanaa hommaa on. Ja mummelitkin kehuivat mun käden jälkeä kun saan niin nättiä reunaa aikaiseksi ja olin itsekin yllättynyt, kun aloitinkin haasteellisemmasta päästä, keskuksen ohjaajakin nauroi et yleensä ihmiset aloittaa tyyliin matoista ,mut mä syöksyin suoraan pellaviin ,mutta tyytyväinen hänkin on ollut =) Ja ihanaa on huomata mitä kaikkea ihanuuksia kangaspuilla saa aikaan ,mutta onhan mullakin virheitä tullut ,et välillä joutunut ottaa vähän takasin ,vaikka muut sanoo ,et ei ketään muu niitä kaikkia pieniä virheitä huomaa ,mut en hyväksy niitä itse ja olen yhtä vaativa neulomisessa ;) ja periaatteessa kaikessa käsityössä. Minullakin on sellaiset pienet puiset kangaspuut olen saanut ne lapsena ja ne on ehjät välillä miettinytkin et täytyy laittaa niihin loimet ,kun olen ne loppuun käyttänyt joskus =)

  VastaaPoista
 3. Sori ettei tullut välejä tuohon teksitiin unohtu painaa entteriä :/ ja ensviikolla aloitan elämäni ensimmäisen maton ,odotan innolla ja kävi Noorakin tekemässä poppanan lisään kuvan. =)

  VastaaPoista
 4. Juup täytyy olla ,kun nyt on aikaa =)

  VastaaPoista